Helaas zijn wij door omstandigheden genoodzaakt de openingstijden voorlopig aan te passen. We zullen u via de website informeren wanneer de gebruikelijke openingstijden weer ingaan.

NIEUWS

Marja gaat met pensioen

Beste bezoekers,

Binnenkort is het zover: op donderdag 30 november zeggen we gedag tegen onze administratief medewerkster, Marja, die na bijna 10 jaar bij Fysiotherapie Hoogezand te hebben gewerkt met pensioen gaat. We zijn oprecht blij voor haar en willen Marja van harte bedanken voor haar ongeëvenaarde toewijding.

Marja, met jouw uitmuntende administratieve vaardigheden en onvermoeibare inzet heb je een waardevolle bijdrage geleverd aan onze praktijk. Niet alleen heb je de administratie vlekkeloos georganiseerd, maar je hebt ook de sfeer verlicht en ons team versterkt.

Met donderdag 30 november als haar laatste werkdag, kijken we uit naar een dag waarop we samen kunnen stilstaan bij Marja's indrukwekkende bijdrage. Terwijl Marja een nieuw hoofdstuk begint, wensen wij haar alle succes en geluk toe.

Met oprechte dankbaarheid,

Het team van Fysiotherapie Hoogezand
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws

Marja gaat met pensioen

Even voorstellen: Robert Datema, Register Podoloog

Ik ben Robert Datema, Register Podoloog.
In 2011 ben ik afgestudeerd aan de academie voor podologie A  HBO opleiding , voet en enkel. En toen de vervolg studie gedaan podologie B en afgestudeerd in 2013 met ...

Lees meer
Marja gaat met pensioen

Steviger op de been en vallen voorkomen!

Binnen onze praktijk maken wij nu ook gebruik van OTAGO.

OTAGO is het oefenprogramma ter verbetering van spierkracht en balans maar ook ter verbetering van het zelfvertrouwen. Het programma resulteert in afname van het ...

Lees meer
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand - Sappemeer
Privacy Policy