PROGRAMMA'S

Hydrotherapie

Heeft u last van uw gewrichten en voelt extra belasting niet prettig of ronduit zwaar? Heeft u al aan bewegen in het water gedacht? Fysiotherapie in het water of hydrotherapie, kan de belasting van uw gewrichten enorm verminderen terwijl u wel uw kracht, stabiliteit en mobiliteit traint.
Bent u herstellende van een ziekte of operatie?
Heeft u een chronische aandoening en is bewegen pijnlijk of lastig?
 

Doelstelling

Bewegen in het water is ideaal wanneer u moeite heeft met bewegen. Denk dan bijvoorbeeld aan: gewrichtsklachten, zoals artrose, reuma of fibromyalgie. Maar ook als u herstellende bent van een ziekte of operatie, of bij de ziekte van Parkinson of Multiple Sclerose.

Plan van aanpak

Hydrotherapie is een fysiotherapeutische oefenmethode in het water. In het water heeft de zwaartekracht minder grip, waardoor bewegen makkelijker gaat. Het is een veilige manier om te bewegen zonder uw gewrichten veel te belasten. U traint in een kleine groepje van maximaal 8 personen, onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in verwarmd water. Iedereen werkt hierbij aan zijn of haar persoonlijke doelen zoals bijvoorbeeld het verbeteren van kracht, stabiliteit en mobiliteit. Dit doen we met oefentherapie, circuittraining en spelvormen. U behaalt met minder inspanning en pijn meer resultaat.

Tijd / Kosten

0

Onze specialisten

Marieke Gelling - van der Wolde

Sanne Bouma

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op of gebruk het onderstaande contactformulier

Telefoon: 0598 324040
Email: info@fysiotherapie-hoogezand.nl

Meer informatie?

Stel uw vraag

Reviews


Copyrights © 2020 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand