NIEUWS

Nieuwe Collega Veerle Kramer

Ik ben Veerle Kramer, een pas afgestudeerde fysiotherapeut met veel enthousiasme en toewijding voor mijn vak. Ik kijk er ontzettend naar uit om mezelf verder te ontwikkelen binnen het vak en binnen deze praktijk

Ik heb in juli 2023 mijn diploma behaald en ik ben trots om nu officieel aan de slag te gaan als fysiotherapeut. Mijn passie voor het menselijk lichaam en het bevorderen van herstel en bewegingsvrijheid motiveren mij om de beste zorg te bieden aan onze patiënten.

Bij Fysiotherapie Hoogezand werk ik samen met mijn collega's om persoonlijke behandelplannen op te stellen die aansluiten bij de behoeften en doelen van elke patiënt. Ik streef ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin patiënten zich comfortabel voelen en vertrouwen hebben in hun herstelproces.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.
Samen werken we aan uw herstel en streven we naar een leven vol vitaliteit en bewegingsvrijheid.

Met vriendelijke groet,

Veerle Kramer
Fysiotherapeut bij Fysiotherapie Hoogezand
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws

Nieuwe Collega Veerle Kramer

Gefeliciteerd Ines

Onze collega Ines heeft afgelopen woensdag 10 juli officieel haar diploma als Fysiotherapeut in ontvangst genomen. Hoewel ze al een tijdje bij ons op de praktijk werkt, willen we dit moment niet onopgemerkt voorbij laten ...

Lees meer
Nieuwe Collega Veerle Kramer

Sanne is terug van haar zwangerschapsverlof

We hebben fantastisch nieuws: Sanne is terug!

Na een welverdiend zwangerschapsverlof is onze geliefde Fysiotherapeut en Manueel therapeut Sanne weer bij ons aan het werk.
Vanaf 3 juli 2024 kun je haar weer vinden op maandag, ...

Lees meer
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand - Sappemeer
Privacy Policy