Telefoon: 0598 32 40 40

Een goede gezondheid is een kostbaar bezit. Liefst een heel leven lang. Hierdoor kun je dingen doen die belangrijk voor je zijn, zoals werken, sporten, plezier maken en genieten. Het kan echter voorkomen dat je een minder goede periode in je leven doormaakt: je bent gespannen, hebt last van stress, voelt je vermoeid, je slaapt slecht, je voelt je depressief. Dan is lichaamsbeweging - en in het bijzonder hardlopen - heel goed voor je! Onderzoeken hebben uitgewezen dat hardlopen een gunstige invloed heeft op psychische klachten.

Doelstelling

Het verbeteren van lichamelijke fitheid, zodat je minder snel moe wordt en je het gevoel krijgt meer aan te kunnen. Het vergroten van fysieke en psychische belastbaarheid waardoor je na het volgen van het programma op eigen tempo een half uur kunt hardlopen.

Plan van aanpak

Na een intake gesprek en het bepalen van het loopniveau wordt een persoonlijk loopprogramma opgesteld. Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut wordt daarna in groepsverband gewerkt aan de opbouw van de fysieke fitheid.

Tijden/kosten

Het programma duurt 10 weken en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Kom alles te weten over beweging en gezondheid.

NieuwsbriefTelefoon 0598 32 40 40 | info@fysiotherapie-hoogezand.nl

Gezondheidscentrum 'de Pleiaden' | Wega 4 | 9602 WL Hoogezand
De Ruyterstraat 4 | 9601 HB Hoogezand
Molendijk 17 | 9601 LH Hoogezand (alleen op afspraak)

┬ę 2017 Fysiotherapie Hoogezand
design en services door Fys'Optima