Telefoon: 0598 32 40 40

Algemeen Fysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut

Hoi, mijn naam is Vienna en ik ben sinds 2012 werkzaam bij Fysiotherapie Hoogezand. In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. In datzelfde jaar kon ik aan de slag als fysiotherapeut en in de jaren die volgden heb ik in Groningen en Friesland veel volwassenen mogen behandelen en een aantal kinderen.  Het behandelen van kinderen vond ik ook erg leuk. Om onder andere die reden ben ik mij gaan specialiseren in kinderfysiotherapie. In 2015 heb ik de Master Kinderfysiotherapie succesvol afgerond.

Tijdens mijn werk zie ik kinderen van 0 tot 18 jaar. De hele jonge kinderen mag ik vaak aan huis behandelen. De andere kinderen behandel ik regelmatig op scholen of op één van onze praktijklocaties. De afwisseling tussen de jonge en oudere kinderen vind ik extra leuk.

Naast mijn werk houd ik erg van squashen, maar ook andere sporten vind ik leuk om te doen. Tevens houd ik van lezen en verder ben ik een levensgenieter die graag op vakantie gaat en met veel plezier met vrienden en vriendinnen afspreek. Bovendien ben ik moeder van twee fantastische kinderen waardoor ik in mijn vrije tijd het ontzettend leuk vind om zoveel mogelijk leuke dingen met hen te ondernemen.

Ik hoop nog jaren met veel enthousiasme werkzaam te zijn als kinderfysiotherapeut en met veel plezier de kinderen die ik mag zien te kunnen begeleiden.  

Lex Uildriks

Lees meerBouwina Wiersema

Lees meerEllen Janssen

Lees meerHarriëtte Slagers

Lees meerMarieke Gelling

Lees meerMarjan Bouma

Lees meerNatasja van der Warf

Lees meerPieter Hemminga

Lees meerRoan Plagge

Lees meerVienna Bol

Lees meerWilma Renkema

Lees meerMarja Heuckeroth

Lees meerPeter van der Hooft

Lees meer

Telefoon 0598 32 40 40 | info@fysiotherapie-hoogezand.nl

Gezondheidscentrum 'de Pleiaden' | Wega 4 | 9602 WL Hoogezand
De Ruyterstraat 4 | 9601 HB Hoogezand
Molendijk 17 | 9601 LH Hoogezand (alleen op afspraak)

© 2017 Fysiotherapie Hoogezand
design en services door Fys'Optima