Telefoon: 0598 32 40 40

Algemeen Fysiotherapeut

Thuiszorgfysiotherapeut

Mijn naam is Marjan Bouma. Ik ben sinds 2011 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Na een vakantiewaarneming bij Fysiotherapie Hoogezand, ben ik hier blijven werken en dat doe ik nog steeds met veel plezier.

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik een grote diversiteit aan klachten. Dit is ook wat ik leuk vind aan het vak; samen met de mensen veel verschillende klachten proberen te verhelpen. De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gevolgd om mijn kennis te verbreden. Zo heb ik me verdiept in handtherapie, fysiotherapie bij hartfalen, reuma en valpreventie.

Daarnaast heb ik me gericht op de thuiszorgtherapie. Mensen die om welke reden dan ook niet in de praktijk kunnen komen voor therapie, bezoek ik thuis om ze daar te helpen bij hun klachten en beperkingen. Een effectieve en directe aanpak van klachten in de omgeving waar de mensen de meeste problemen ervaren. Iets wat in de huidige gezondheidszorg natuurlijk een breed draagvlak heeft; langer zelfstandig thuis blijven wonen. Ook de multidisciplinaire kant van dit deel van de fysiotherapie spreekt me erg aan.

Samen met mijn collega Harriёtte verzorg ik al een aantal jaren valpreventiecursussen door Hoogezand-Sappemeer. In de vergrijzende samenleving is dit een steeds groter wordend probleem. Door middel van onze cursussen streven we ernaar om mensen weer mobieler en zelfverzekerder te maken.

Verder ben ik namens de praktijk aangesloten bij het ReumaNet Noord en houd ik me binnen de praktijk bezig met de kwaliteit van onze dossiervorming.

Samen met mijn vriend heb ik twee kinderen, een goede balans tussen werk en gezin is voor mij daarom erg belangrijk. In mijn vrije tijd ben ik als vrijwilliger betrokken bij de voetbalvereniging in mijn woonplaats. Hier ben ik verzorgster en fysiotherapeut voor blessures van de leden en met name het eerste elftal. Daarnaast voetbal ik zelf en ga ik af en toe hardlopen.

U kunt mij binnen Fysiotherapie Hoogezand vinden aan locatie de Ruyterstraat en daarnaast dus veel onderweg om mensen aan huis te begeleiden in hun herstel.

Bedankt voor uw interesse en wie weet tot ziens in de praktijk!

Lex Uildriks

Lees meerBouwina Wiersema

Lees meerEllen Janssen

Lees meerHarriëtte Slagers

Lees meerMarieke Gelling

Lees meerMarjan Bouma

Lees meerNatasja van der Warf

Lees meerPieter Hemminga

Lees meerRoan Plagge

Lees meerVienna Bol

Lees meerWilma Renkema

Lees meerMarja Heuckeroth

Lees meerPeter van der Hooft

Lees meer

Telefoon 0598 32 40 40 | info@fysiotherapie-hoogezand.nl

Gezondheidscentrum 'de Pleiaden' | Wega 4 | 9602 WL Hoogezand
De Ruyterstraat 4 | 9601 HB Hoogezand
Molendijk 17 | 9601 LH Hoogezand (alleen op afspraak)

© 2017 Fysiotherapie Hoogezand
design en services door Fys'Optima