Telefoon: 0598 32 40 40

 

Administratie

 

Hallo, mijn naam is Marja Heuckeroth. Sinds 1 november 2013 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Hoogezand, eerst als secretaresse en sinds september 2016 op de administratie, met deels nog wat receptiewerkzaamheden. Voor mij een hele uitdaging, ik heb het bedrijf helemaal moeten leren kennen en was eigenlijk niet echt op de hoogte wat fysiotherapie allemaal inhoudt.

De administratie daarvan is een andere tak van sport. Het declareren naar de zorgverzekeraar is een bijna doorlopend proces, is het op de juiste manier gebeurd, zijn er zaken niet goed gegaan. Terugkoppeling met de zorgverzekeraar, cliënten en medewerkers. Als er iets is veranderd daarop inspringen. Ik ervaar het als zeer afwisselend en uitdagend.

In 2014 gestart met exposities in de “wandel” gang van de praktijk. Dit houdt in dat er elke twee maanden nieuwe schilderijen hangen en beeldende kunst staat. Het is erg kleinschalig maar wordt zeker gewaardeerd door cliënten en medewerkers.

Thuis is voor mij een rustige basis, 6 maanden op een flat en 6 maanden op een camping samen met mijn man. Ik vind het heerlijk om te lezen, ik verzamel oude boeken (al heb ik daar niet veel tijd voor). Ik schilder met acrylverf en teken met houtskool, dat is voor mij pure ontspanning, ook koken vinden we alle twee leuk. En tuurlijk zijn er nog de kinderen en kleinkinderen.

Lex Uildriks

Lees meerBouwina Wiersema

Lees meerEllen Janssen

Lees meerHarriëtte Slagers

Lees meerMarieke Gelling

Lees meerMarjan Bouma

Lees meerNatasja van der Warf

Lees meerPieter Hemminga

Lees meerRoan Plagge

Lees meerVienna Bol

Lees meerWilma Renkema

Lees meerMarja Heuckeroth

Lees meerPeter van der Hooft

Lees meer

Telefoon 0598 32 40 40 | info@fysiotherapie-hoogezand.nl

Gezondheidscentrum 'de Pleiaden' | Wega 4 | 9602 WL Hoogezand
De Ruyterstraat 4 | 9601 HB Hoogezand
Molendijk 17 | 9601 LH Hoogezand (alleen op afspraak)

© 2017 Fysiotherapie Hoogezand
design en services door Fys'Optima