Telefoon: 0598 32 40 40

Oedeemtherapeut

Bekkentherapeut

Thuiszorgfysiotherapeut

Ik ben inmiddels 31 jaar werkzaam als fysiotherapeut waarvan ruim 26 jaar bij Fysiotherapie Hoogezand. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Enschede. In al die jaren heb ik wat betreft scholing en ontwikkeling niet stilgezeten en ben ik nog steeds heel gedreven in mijn werk.

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik oedeemtherapeut, fysiotherapeut bij bekken en - bekkenbodem gerelateerde klachten en thuiszorgfysiotherapeut.

Als oedeemtherapeut zie ik oedeem en oncologie patiënten. Ik werk prettig samen met  onder andere Linda Smit van het OIM  (aanmeten kousen en compressiemiddelen, organiseren spreekuren) en Margreet Dik. Het behandelen van deze doelgroep ervaar ik als heel zinvol.

Als bekken/bekkenbodemtherapeut kan ik veel beteken voor mannen en vrouwen met incontinentieklachten en pijnklachten van de bekkenbodem en begeleid ik vrouwen die zwanger en/of bevallen zijn. Mooi om te zien dat door adviezen en oefeningen je veel kunt betekenen voor deze doelgroep.

Samen met collega Marjan verzorg ik de valpreventieprogramma’s , “Vallen Verleden Tijd” en “Zicht op Evenwicht “. Deze cursussen bestaan uit balans/looptraining en het veilig leren vallen (op dikke matten!), in combinatie met verminderen van angst die mensen ervaren. Het is erg leuk dit samen met mijn collega te doen.

Het fijne in onze praktijk is het samenwerken met collega’s met diverse specialisaties en collega’s in de diverse netwerken.

Ik ben getrouwd en heb 2 zonen die inmiddels al uit huis zijn. In mijn vrije tijd doe ik aan keramiek en mag ik graag met onze hond Flip wandelen .Tuinieren is ook een hobby.Op vakantie kun je ons vinden in de bergen en in het voor/najaar vind je ons ook in oorden als  bijvoorbeeld  Rome en Andalusië.

Lex Uildriks

Lees meerBouwina Wiersema

Lees meerEllen Janssen

Lees meerHarriëtte Slagers

Lees meerMarieke Gelling

Lees meerMarjan Bouma

Lees meerNatasja van der Warf

Lees meerPieter Hemminga

Lees meerRoan Plagge

Lees meerVienna Bol

Lees meerWilma Renkema

Lees meerMarja Heuckeroth

Lees meerPeter van der Hooft

Lees meer

Telefoon 0598 32 40 40 | info@fysiotherapie-hoogezand.nl

Gezondheidscentrum 'de Pleiaden' | Wega 4 | 9602 WL Hoogezand
De Ruyterstraat 4 | 9601 HB Hoogezand
Molendijk 17 | 9601 LH Hoogezand (alleen op afspraak)

© 2017 Fysiotherapie Hoogezand
design en services door Fys'Optima