Telefoon: 0598 32 40 40

Algemeen Fysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut

Bij Fysiotherapie Hoogezand ben ik sinds 2003 aan het werk als kinderfysiotherapeut. Als kinderfysiotherapeut behandel je kinderen van 0-18 jaar. In de basisschoolleeftijd zie ik veel kinderen met schrijfproblemen en kinderen die niet goed mee kunnen doen met gymnastiek. Verder behandel ik veel jonge kinderen en baby’s met bv. motorische achterstand, een voorkeurshouding of met neurologische of orthopedische problemen. In onze praktijk hebben we een ontzettend leuk en goed team, en ik vind het erg leuk dat we met vier kinderfysiotherapeuten samenwerken, zodat we altijd onderling kunnen overleggen en elkaar scherp kunnen houden.

Het kind en bewegen hebben altijd mijn interesse gehad: ooit begon ik op de ALO (sportacademie) maar vanwege blessures ben ik geswitcht naar de opleiding Fysiotherapie en vervolgens de opleiding kinderfysiotherapie.

Ik werk nu geruime tijd als kinderfysiotherapeut en heb veel ervaring en vakkennis in dit vakgebied. Ik werk met veel persoonlijke aandacht voor de patiëntjes maar ook voor de ouders. Ik ben positief, vrolijk, laagdrempelig en zie de positieve en goede kanten van het kind. Ik merk dat een kind zo zelfvertrouwen krijgt en dat een kind zich op zijn gemak voelt. Hierdoor kan een kind zich beter ontwikkelen en is het beter in staat om te leren.

Naast mijn werk in Hoogezand ben ik elders werkzaam als algemeen fysiotherapeut en ik geef af en toe cursussen op de Hanzehogeschool.

In mijn vrije tijd doe ik aan (beach-)volleybal en ik doe graag nog andere sporten als squash, surfen en skiën. Ik speel (een beetje) gitaar en piano. Ik houd van gezelligheid zowel privé als tijdens mijn werk. Ik heb een gezin met 3 kinderen van 18, 14 en 13 jaar.

 

Lex Uildriks

Lees meerBouwina Wiersema

Lees meerEllen Janssen

Lees meerHarriëtte Slagers

Lees meerMarieke Gelling

Lees meerMarjan Bouma

Lees meerNatasja van der Warf

Lees meerPieter Hemminga

Lees meerRoan Plagge

Lees meerVienna Bol

Lees meerWilma Renkema

Lees meerMarja Heuckeroth

Lees meerPeter van der Hooft

Lees meer

Telefoon 0598 32 40 40 | info@fysiotherapie-hoogezand.nl

Gezondheidscentrum 'de Pleiaden' | Wega 4 | 9602 WL Hoogezand
De Ruyterstraat 4 | 9601 HB Hoogezand
Molendijk 17 | 9601 LH Hoogezand (alleen op afspraak)

© 2017 Fysiotherapie Hoogezand
design en services door Fys'Optima