Naast de reguliere fysiotherapeutische zorg gaan wij ook vanaf 1 juli starten met FysioFitness.

NIEUWS

FysioFitness per 1 juli 2020 weer toegankelijk

Vanaf 1 juli gaan de deuren van de fysiofitness weer open.
De opening van de medisch fitness zal echter wel in aangepaste vorm zijn. Achter de schermen zijn we druk bezig om de organisatie zo aan te passen dat dit ook veilig en volgens de huidige richtlijnen van het RIVM gebeurd. Er zullen een aantal maatregelen genomen worden waar we jullie de komende tijd van op de hoogte houden. Enkele van deze maatregelen zijn:

  • Er kan alleen worden getraind op afspraak. Cliënten met abonnementen kunnen  zich iedere week 2x  vooraf inschrijven op een FysioFitness blok van elk 60 minuten.  
  • De FysioFitness is beschikbaar voor abonnementen op locatie Wega / Pleiaden op de volgende tijdstippen:
Maandag
07:00 – 08:00
13:00 – 17:00

Dinsdag
07:00 – 17:00

Woensdag
07:00 – 17:00

Donderdag
07:00 – 08:00
13:00 – 17:00

Vrijdag
07:00 – 17:00
 
  • Op de locatie Ruyterstraat gaan de normale reguliere FysioFitness uren weer in. U wordt hiervoor telefonisch benaderd. 
  • Sporters dienen zich vooraf in te schrijven op het  “hele uur”. –>  dit gaan we via de telefoon inplannen, wij beginnen zelf met het actief benaderen van de sporters die een lidmaatschap hadden in februari/maart.
  • Per uur zullen er 6 plekken beschikbaar zijn voor fysiofitness, dit om er voor te zorgen dat de 1,5 meter ten alle tijden gehanteerd kan worden.
  • Het gebruik van de kleedkamers willen wij minimaliseren. Kom voor aanvang van de FysioFitness in gepaste kleding met uitzondering van de sportschoenen. De douches kunnen niet gebruikt worden.
  • We verzoeken u om na het sporten de zaal direct te verlaten. Bij de balie kunt u een vervolgafspraak inplannen.
Het team van Fysiotherapie Hoogezand wil iedereen bedanken voor alle begrip en medewerking om samen zo goed mogelijk deze periode door te komen. Als u vragen hebt dan kunt u contact op nemen via telefoonnummer: 0598 324040 of via info@fysiotherapie-hoogezand.nl 

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws

FysioFitness per 1 juli 2020 weer toegankelijk

FysioFitness per 1 juli 2020 weer toegankelijk

Vanaf 1 juli gaan de deuren van de fysiofitness weer open.
De opening van de medisch fitness zal echter wel in aangepaste vorm zijn. Achter de schermen zijn we druk bezig om de organisatie zo ...

Lees meer
FysioFitness per 1 juli 2020 weer toegankelijk

Rol van de fysiotherapeut bij coronavirus revalidatie

Revalidatie na Corona (COVID-19)
Een besmetting met het coronavirus (COVID-19) kan een forse impact hebben op uw gezondheid. Het is belangrijk om na een ziekenhuisopname zo snel mogelijk te starten met fysiotherapie. Ook als u ...

Lees meer
Copyrights © 2020 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand