Fysiotherapie Hoogezand: De praktijk is tot nader order gesloten. Telefonisch en per e-mail bereikbaar.

NIEUWS

Update na persconferentie 31-3-2020

Naar aanleiding van de persconferentie gister (31-3-2020) en de adviezen van het RIVM blijft Fysiotherapie Hoogezand  genoodzaakt om tot nader order haar deuren te sluiten voor fysieke cliëntenzorg. Wij blijven uiteraard  via de telefoon, website en per e-mail bereikbaar voor het geven van informatie, adviezen en behandeling op afstand. 
   
Het welzijn van onze medewerkers en cliënten staat voorop. Door de sociale afstand van 1,5 meter en het mogelijk besmettingsgevaar kunnen wij onze behandelingen zowel in de praktijk als aan huis zoals gebruikelijk niet handhaven. Wij beschikken niet over de noodzakelijke beschermingsmiddelen. Om deze reden zijn alle hands-on activiteiten niet mogelijk. Heeft u een afspraak staan bij één van onze therapeuten, dan zal hij/zij zo snel mogelijk contact met u opnemen.   

Afgestemd met de huisartsen bieden wij de volgende mogelijkheden aan:

  • Intake op afstand bij verwijzing of directe toegankelijkheid
    Na de telefonische intake krijgen patiënten adviezen wat ze zelf kunnen doen om grip op hun klachten te krijgen of ondersteunende tips. Huisartsen kunnen verwijzen via Zorgdomein met het verzoek om een intake op afstand te doen.
  • Telefonische consulten
    Met onze huidige en nieuwe patiënten houden wij daar waar mogelijk wekelijks contact. Zo kunnen wij onze kwetsbare patiënten door deze fase heen helpen en advies geven. Een oefenprogramma kan worden opgestuurd.
  • E-health consulten
    Met Physitrack kunnen digitale oefeningen gegeven worden die aansluiten bij de hulpvraag. De fysiotherapeut kan u hiermee coachen. Een van de nieuwe aanvullende mogelijkheden is videobellen.
Wilt u gebruik maken van een consult? Dan kunt u zich via de telefoon, website of e-mail aanmelden, daarna plannen wij zo snel mogelijk een consult in!
 
Vergoeding
Online video en telefonische consulten worden, als u hiervoor verzekerd bent, vergoed als reguliere fysiotherapie door uw zorgverzekeraar.

Wat kunt u doen om aan voldoende lichaamsbeweging te komen?
Om toch aan voldoende lichaamsbeweging te komen hebben wij 2 links toegevoegd. 

Sportzorg
Nederland in beweging

Wij wensen u veel gezondheid toe in deze tijden. Zorg goed voor uzelf en elkaar.
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws

Update na persconferentie 31-3-2020

Tijdelijke stop incasso's FysioFitness per 1 april

In verband met het coronavirus hebben wij alle FysioFitness abonnementen stopgezet per 1 april.
Het is nog onbekend wanneer wij de FysioFitness weer kunnen starten en datzelfde geldt voor de automatische incasso’s.
Wij zullen u ...

Lees meer
Update na persconferentie 31-3-2020

Update na persconferentie 31-3-2020

Naar aanleiding van de persconferentie gister (31-3-2020) en de adviezen van het RIVM blijft Fysiotherapie Hoogezand  genoodzaakt om tot nader order haar deuren te sluiten voor fysieke cliëntenzorg. Wij blijven uiteraard  via de telefoon, website ...

Lees meer
Copyrights © 2020 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand