NIEUWS

Even voorstellen

Mijn naam is Lieke Groenbroek, 22 jaar oud en woonachtig in Scheemda. In juni 2019 heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool te Groningen afgerond. Sinds 1 januari 2020 ben ik in dienst gekomen bij Fysiotherapie Hoogezand.

In de praktijk ben ik 5 ochtenden werkzaam als fysiotherapeute in de oefenzaal voor het begeleiden van sporters. Daarnaast ben ik te vinden in  één van de behandelkamers op dinsdagmiddag, dinsdagavond en vrijdagmiddag. 

Naast mijn werk als fysiotherapeute ben ik 3 keer per week te vinden op het voetbalveld. Inmiddels voetbal ik nu 17 jaar, waarvan  eerst bij SC Scheemda en sinds 7 jaar bij Oranje Nassau in Groningen. Ik vind het leuk om mijn enthousiasme voor sport en beweging over te brengen op anderen. Mijn interessegebied ligt bij het helpen van mensen met een sportgerichte hulpvraag. Naast sport ligt mijn interesse bij de manuele fysiotherapie, hierop wil ik mij wellicht gaan specialiseren de komende jaren. 

Met sportieve groet,

Lieke Groenbroek 

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws

Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Lieke Groenbroek, 22 jaar oud en woonachtig in Scheemda. In juni 2019 heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool te Groningen afgerond. Sinds 1 januari 2020 ben ik in dienst gekomen ...

Lees meer
Even voorstellen

Wijziging in de abonnementen en gelden

Er gaat iets veranderen in de abonnementsvormen en gelden.
Met ingang van 1 januari 2020 bieden wij u de volgende abonnementen aan:
           
 € 29,--   per maand      1x per week Fysiofit      ...

Lees meer
Copyrights © 2020 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand