NIEUWS

Nieuwe Collega Veerle Kramer

Ik ben Veerle Kramer, een pas afgestudeerde fysiotherapeut met veel enthousiasme en toewijding voor mijn vak. Ik kijk er ontzettend naar uit om mezelf verder te ontwikkelen binnen het vak en binnen deze praktijk

Ik heb in juli 2023 mijn diploma behaald en ik ben trots om nu officieel aan de slag te gaan als fysiotherapeut. Mijn passie voor het menselijk lichaam en het bevorderen van herstel en bewegingsvrijheid motiveren mij om de beste zorg te bieden aan onze patiënten.

Bij Fysiotherapie Hoogezand werk ik samen met mijn collega's om persoonlijke behandelplannen op te stellen die aansluiten bij de behoeften en doelen van elke patiënt. Ik streef ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin patiënten zich comfortabel voelen en vertrouwen hebben in hun herstelproces.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.
Samen werken we aan uw herstel en streven we naar een leven vol vitaliteit en bewegingsvrijheid.

Met vriendelijke groet,

Veerle Kramer
Fysiotherapeut bij Fysiotherapie Hoogezand
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws

Nieuwe Collega Veerle Kramer

Minder dan 5000 stappen per dag genoeg om fit en gezond te blijven

Je hoeft niet per se 10.000 stappen per dag te zetten om fit en gezond te blijven. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van de Medische Universiteit van Lodz in Polen en de Johns Hopkins ...

Lees meer
Nieuwe Collega Veerle Kramer

Gefeliciteerd Ingeborg en Veerle

Ingeborg heeft onlangs haar masterdiploma in kinderfysiotherapie behaald, en Veerle succesvol haar bacheloropleiding in fysiotherapie heeft afgerond.

Bij Fysiotherapie Hoogezand streven we naar hoogwaardige zorg. Maak een afspraak met Ingeborg, Veerle of een van ...

Lees meer
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand
Privacy Policy