NIEUWS

Het dry needling-team breidt uit: Nicole behaalt certificaat!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Nicole, een van onze fysiotherapeuten, recentelijk haar certificaat in dry needling heeft behaald. Met dit certificaat heeft Nicole nu dezelfde expertise als onze andere gecertificeerde fysiotherapeuten Peter, Frank en Lex op het gebied van deze effectieve behandelmethode voor spierproblemen.

Dry needling is een veelgebruikte techniek binnen de fysiotherapie en heeft bewezen effectief te zijn bij de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals spierpijn, spierspanning, migraine en chronische pijn. Door het voltooien van deze cursus is Nicole nu in staat om deze behandeling veilig en effectief toe te passen. 

Wij zijn erg trots op Nicole's toewijding en inzet om haar vaardigheden en kennis te verbeteren en wij weten zeker dat ze onze patiënten nu nog beter kan helpen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn.

Voor meer informatie: Klik hier

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws

Het dry needling-team breidt uit: Nicole behaalt certificaat!

Minder dan 5000 stappen per dag genoeg om fit en gezond te blijven

Je hoeft niet per se 10.000 stappen per dag te zetten om fit en gezond te blijven. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van de Medische Universiteit van Lodz in Polen en de Johns Hopkins ...

Lees meer
Het dry needling-team breidt uit: Nicole behaalt certificaat!

Gefeliciteerd Ingeborg en Veerle

Ingeborg heeft onlangs haar masterdiploma in kinderfysiotherapie behaald, en Veerle succesvol haar bacheloropleiding in fysiotherapie heeft afgerond.

Bij Fysiotherapie Hoogezand streven we naar hoogwaardige zorg. Maak een afspraak met Ingeborg, Veerle of een van ...

Lees meer
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand
Privacy Policy