NIEUWS

Het dry needling-team breidt uit: Nicole behaalt certificaat!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Nicole, een van onze fysiotherapeuten, recentelijk haar certificaat in dry needling heeft behaald. Met dit certificaat heeft Nicole nu dezelfde expertise als onze andere gecertificeerde fysiotherapeuten Peter, Frank en Lex op het gebied van deze effectieve behandelmethode voor spierproblemen.

Dry needling is een veelgebruikte techniek binnen de fysiotherapie en heeft bewezen effectief te zijn bij de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals spierpijn, spierspanning, migraine en chronische pijn. Door het voltooien van deze cursus is Nicole nu in staat om deze behandeling veilig en effectief toe te passen. 

Wij zijn erg trots op Nicole's toewijding en inzet om haar vaardigheden en kennis te verbeteren en wij weten zeker dat ze onze patiënten nu nog beter kan helpen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn.

Voor meer informatie: Klik hier

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws

Het dry needling-team breidt uit: Nicole behaalt certificaat!

Marja gaat met pensioen

Beste bezoekers,

Binnenkort is het zover: op donderdag 30 november zeggen we gedag tegen onze administratief medewerkster, Marja, die na bijna 10 jaar bij Fysiotherapie Hoogezand te hebben gewerkt met pensioen gaat. We zijn ...

Lees meer
Het dry needling-team breidt uit: Nicole behaalt certificaat!

Dinsdag 28-11-2023 is de praktijk om 17:00 uur gesloten.

Op dinsdag 28-11-2023 zal de praktijk om 17 uur sluiten, dan gaan wij alvast afscheid nemen van onze collega Marja. Want helaas voor ons........ heeft Marja as donderdag 30-11-2023 haar laatste werkdag omdat ze heerlijk ...

Lees meer
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand - Sappemeer
Privacy Policy