NIEUWS

Roparun 2022

Afgelopen Pinksterweekend heeft het Martini Ziekenhuis voor het derde jaar op rij deelgenomen aan de 31e editie van de Roparun. De Roparun is een non-stop estafetteloop van meer dan 500 km waarbij elke loper tussen de 65-80 kilometer aflegt.  Een Roparun team bestaat uit maximaal acht lopers en daarnaast fietsers en begeleiders: chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Fysiotherapie Hoogezand heeft dit jaar ter ondersteuning één van hun fysiotherapeuten beschikbaar gesteld om Team 61 van het Martini Ziekenhuis te ondersteunen gedurende dit evenement. Onze fysiotherapeut Frank leverde van zaterdag tot en met maandag 24 uur per dag zorg aan het gehele team van het Martini Ziekenhuis Groningen en heeft hiermee samen met het begeleidingsteam ervoor gezorgd dat alle lopers en fietsers zonder uitvallers de eindstreep hebben gehaald. 

Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Met deze acties is er in de afgelopen jaren door alle deelnemende teams al meer dan 90 miljoen euro opgehaald voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.


Voor een volledige terugblik op het gehele evenement zie:
Website Roparun MZH
Facebook Team 61 MZH
Instagram Team 61 MZH
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws

Roparun 2022

Teamuitje

Op 4 november zal de praktijk op zowel locatie Wega als Noorderstraat vanaf 12:00 uur
gaan sluiten i.v.m. een teamuitje.

Maandag 7 november zullen we weer voor u klaar staan.


Met vriendelijke ...

Lees meer
Roparun 2022

Duizeligheid en BPPD

Duizeligheid en BPPD


Duizeligheid is een veelvoorkomend probleem. Het kan in verschillende vormen voorkomen en in ernst verschillen. Duizeligheid kan zeer beperkend zijn voor het functioneren in het dagelijks leven. Een veel voorkomende oorzaak van ...

Lees meer
Copyrights © 2022 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand
Privacy Policy