NIEUWS

Ervaart u klachten na Covid-19-besmetting?

Uw fysiotherapeut helpt u graag!

Als u besmet bent geweest met het Covid-19-virus kunt u nog lange tijd klachten ervaren, zoals:

  • Gewichtsafname
  • Verminderde conditie en uithoudingsvermogen
  • Vermoeidheid
  • Verlies van spiervolume/kracht
Ga voor een verwijzing naar uw huisarts of specialist en maak dan snel een afspraak met een speciaal Covid-19 opgeleide fysiotherapeut. Deze fysiotherapeut kent het klachtenbeeld en helpt u door middel van kracht- en conditietraining snel weer in conditie te komen. De fysiotherapeut helpt u ook met het (opnieuw) aanleren van dagelijkse basisvaardigheden, die door uw Corona-besmetting achteruit zijn gegaan.
 
De eerste 50 behandelingen voor uw herstel van Covid-19 worden na verwijzing gedurende het eerste half jaar vanuit de basisverzekering vergoed. Na 50 behandelingen kan uw fysiotherapeutische begeleiding nog worden verlengd na doorverwijzing door een specialist. U kunt, ondanks de lockdown, gerust naar onze praktijk komen. We voldoen ruimschoots aan alle hygiënestandaarden.

Voor uw én onze veiligheid!

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws

Ervaart u klachten na Covid-19-besmetting?

Gefeliciteerd Ines

Onze collega Ines heeft afgelopen woensdag 10 juli officieel haar diploma als Fysiotherapeut in ontvangst genomen. Hoewel ze al een tijdje bij ons op de praktijk werkt, willen we dit moment niet onopgemerkt voorbij laten ...

Lees meer
Ervaart u klachten na Covid-19-besmetting?

Sanne is terug van haar zwangerschapsverlof

We hebben fantastisch nieuws: Sanne is terug!

Na een welverdiend zwangerschapsverlof is onze geliefde Fysiotherapeut en Manueel therapeut Sanne weer bij ons aan het werk.
Vanaf 3 juli 2024 kun je haar weer vinden op maandag, ...

Lees meer
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Fysiotherapie Hoogezand - Sappemeer
Privacy Policy